Print Shortlink

Welkom

Wat is een Vadercentrum?
Een Vadercentrum is een plek waar mannen dagelijks terecht kunnen voor heel veel verschillende activiteiten. Een plaats om aan de slag te gaan en om je te ontspannen. Er is een ontmoetingsruimte waar u terecht kunt voor koffie/thee en andere drankjes en hapjes. Er liggen spelletjes, kranten en tijdschriften en regelmatig wordt er een tentoonstelling gehouden.
565true thumbnails bottomright 350true true 800http://www.haagsevaders.nl/site/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/white-square-2
 • 5000 random true 60 bottom 30 http://www.haagsevaders.nl/site/index.php/in-de-media/fotos/fotos-barbeque-2014-deel-1/
  Barbeque 2014 
  Barbeque 2014
 • 5000 random true 60 bottom 65
  Vadercentrum Adam
  Vadercentrum Adam
 • 5000 random true 60 bottom 65 http://www.haagsevaders.nl/site/index.php/cursus-webdesign-in-wordpress-basis/
  Basiscursus Webdesign 
  Cursussen
 • 5000 random true 60 bottom 65 http://www.haagsevaders.nl/site/index.php/projecten/de-weggeefwinkel/
  De Weggeefwinkel 
  De Weggeefwinkel
 • 5000 random true 60 bottom 65 http://www.haagsevaders.nl/site/index.php/in-de-media/publicaties/
  Publicaties 
  Publicaties
 
 
 
 
 

Er is een werkplaats waar u gebruik kunt maken van allerlei gereedschap Er kan worden gezaagd, gelast, getimmerd en er zijn materialen voor het maken van tiffany-glaswerk In de werkplaats worden verschillende cursussen gegeven, zodat u nog handiger kunt worden.
Het Vadercentrum heeft een cursuslokaal met computers met internetaansluiting. In deze ruimte worden ook taallessen, EHBO- cursussen, voorlichtingen en heel veel andere cursussen en activiteiten georganiseerd. Er is ook een kleermakerslokaal. In deze ruimte staan industrie-naaimachines en er worden kleermakerscursussen gegeven.

U kunt bij ons terecht voor een kopje koffie en een praatje, maar ook voor een internetcursus, taalonderwijs of een debat over opvoeding. Vadercentrum ADAM in Den Haag biedt mannen in achterstandssituaties tal van mogelijkheden om zich te ontwikkelen en hun maatschappelijke positie te versterken.